Wijkorganisaties

x

Welzijn in de wijk is belangrijk om met plezier ergens te wonen. Wijkraden zetten zich in voor wijkbewoners en de leefbaarheid van de wijk. In Haaksbergen zijn verschillende wijkraden. Je kunt zelf actief meedoen in jouw wijk.

Contact wijkraad
Er zijn 10 wijkraden of belangenverenigingen actief. Sommigen hebben een eigen website waar je meer informatie kunt vinden. Bij de wijkcoördinator van de gemeente Haaksbergen kun je adres en contactgegevens krijgen wanneer er geen website is.

Belangenvereniging Langelo-Honesch

i

De Stichting Belangengemeenschap Langelo-Honesch is actief in Haaksbergen en heeft als doel het organiseren van diverse activiteiten ten behoeve van de buurtschap en haar bewoners zoals ouderenmiddagen, carnaval, boerenmarkt, paasvuur, klootschieten en dergelijke.

0630182191
langelo-honesch@hotmail.com

Wijkcoƶrdinator gemeente Haaksbergen

i

De wijkcoƶrdinator van de gemeente Haaksbergen heeft contactgegevens van alle wijken in Haaksbergen.

0535734567
hh.rexwinkel@haaksbergen.nl

Wijkraad Hassinkbrink

i

De doelstelling voor de Wijkraad is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de bewoners van de wijk Hassinkbrink.

Wijkraad De Pas

i

De doelstelling voor de Wijkraad is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de bewoners van de wijk De Pas.

Wijkraad De Veldmaat

i

De doelstelling voor de Wijkraad is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de bewoners van de wijk de Veldmaat.

Wijk Centrum Noord Oost

i

Gegevens van de wijk Centrum Noord Oost

Wijkraad Zienesch/Wolferink

i

De doelstelling voor de Wijkraad is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de bewoners van de wijk Zienesch / Wolferink.

Wijkraad Centrum Zuid-West

i

De doelstelling voor de Wijkraad is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de bewoners van de wijk Centrum Zuid-West.

Belangengemeenschap Buurse

i

De doelstelling voor de vereniging is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de bewoners van de gemeenschap Buurse.

Belangenvereniging St. Isidorushoeve

i

De Belangengemeenschap St. Isidorushoeve is actief in Haaksbergen en heeft als doel het organiseren van diverse activiteiten ten behoeve van de buurtschap en haar bewoners.

bghoeve@live.nl

Deze website gebruikt cookies - Meer informatie over cookies verberg melding