Opleiding

x

Een opleiding volgen is leuk en leerzaam. Leren en werken zorgen voor een prettige invulling van het leven. Ben je op zoek naar een opleiding? Dan is het belangrijk om een opleiding te kiezen die niet alleen leuk lijkt, maar ook een redelijke kans biedt op een baan. Bij het ROC van Twente kunnen jongeren terecht voor informatie.

Bij het Leerwerkloket Twente krijg je allerlei informatie. Je kunt er verschillende testen doen om te zien welke opleiding en baan bij jou past. Heb je bijvoorbeeld vragen zoals:

  • Ik weet niet wat ik kan?
  • Wat kost een opleiding ?
  • Ik wil inburgeren?
  • Zijn er leerbanen?

Neem dan contact op met het Leerwerkloket Twente voor een gratis adviesgesprek. Het Leerwerkloket is een samenwerking tussen de Uitvoeringsvoorziening werknemersverzekeringen (UWV), de Twentse gemeenten en het ROC van Twente . Het doel is om mensen met een werkloosheidsuitkering, bijstandsuitkering of arbeidshandicap aan een passende opleiding te helpen.

Werkplein Twente - Enschede

i

Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen UWV en de Twentse gemeenten.

Hengelosestraat 51
7514 AD ENSCHEDE

09009294

Leerwerkloket Twente - locatie Enschede

i

Het Leerwerkloket Twente maakt onderdeel uit van de dienstverlening van het Werkplein Twente, en geeft informatie over leren en werken.

Hengelosestraat 51
7514 AD ENSCHEDE

0537007754
infotwente@lerenenwerken.nl

Welke studiefinanciering is mogelijk?

Als je een vervolgopleiding gaat doen aan het middelbaar beroepsonderwijs (mbo), het hoger beroepsonderwijs (HBO) of universiteit (wo), dan kun je lenen bij DUO en krijg je een studenten OV-chipkaart.

Voor meer informatie over studiefinanciering kun je terecht op de website van DUO, dat is de Dienst Uitvoering Onderwijs.

DUO, Dienst Uitvoering Onderwijs

Deze website gebruikt cookies - Meer informatie over cookies verberg melding