Administratie

x

Soms sturen organisaties brieven of e-mails die lastig te begrijpen zijn. Vraag hulp aan familie of vrienden wanneer je er zelf niet uitkomt.

Voor hulp kun je terecht bij de Formulierenbrigade van de Noaberpoort; zij helpen je bij het lezen van brieven of het invullen van formulieren. 

Noaberhulp St. Isidorushoeve kan incidentele hulp bieden, tegen een kleine vergoeding.

Noaberhulp St. Isidorushoeve

i

Voor incidentele klussen en diensten in en om huis. Duur maximaal 3 uur. Kosten (2017): max. € 4,00 per dagdeel excl. verbruikte materialen. Vervoer buiten de hoeve € 0,20 per km.

0747600055
igjdoornkamp@hotmail.com

Formulierenbrigade

i

Vrijwilligers ondersteunen bij het invullen van formulieren. Inloopspreekuur bij de Noaberpoort op woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur. Coördinator Peter Wijntje.

Blankenburgerstraat 28
7481 EB HAAKSBERGEN

053 573 4589
info@noaberpoort.nl

Het opzetten van een administratie

Kom je er zelf niet uit of heb je hulp nodig bij het opzetten hiervan? Vraag eerst hulp aan familie of vrienden.

Heb je niemand en heb je geen geld om deskundigen in te schakelen?

Zonder afspraak kun je terecht bij de Noaberpoort. Zij werken samen met vrijwilligers van Budgetmaatje en Humanitas Twente thuisadministratie. De vrijwilligers bieden hulp bij het ordenen, opzetten en bijhouden van de financiële administratie. Het is belangrijk dat je overzicht houdt of weer terugkrijgt op jouw geldzaken. Zo kun je schulden voorkomen en oplossingen zoeken.

Op de website van het Nibud vind je veel tips. 

Nibud

i

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. Het Nibud richt zich daarbij vooral op consumenten, maar ook op professionals die werken bij de overheid en de financiële en maatschappelijke dienstverlening.

0302391350

Budgetmaatje

i

Budgetmaatje helpt mensen bij het op orde brengen van hun financiën. Contactpersoon: Hilly Welmerink 06 1910 3200. Werktijden: maandag en donderdag van 8.00 uur tot 16.00 uur en woensdagochtend tot 12.00 uur.

Jhr. Von Heijdenstraat 8
7481 ED HAAKSBERGEN

0619103200
h.welmerink@pkn-haaksbergen.nl

Humanitas Twente thuisadministratie

i

Humanitas Twente thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Vrijwilligers ondersteunen mensen die tijdelijk niet in staat zijn hun financiële administratie te voeren, en brengen deze samen op orde.

Oude Bornseweg 85
7556 GW HENGELO OV

0742437733
secretariaat.twente@humanitas.nl

Maatschappelijke begeleiding nieuwkomers

Op dinsdag en donderdag is maatschappelijke begeleiding van nieuwkomers.

Meer informatie hierover vind je bij de Noaberpoort.

De Noaberpoort

i

Voor alle inwoners die vragen hebben over opvoeden, mantelzorg, echtscheiding, werkloosheid, huiselijk geweld, psychische problemen, schulden, eenzaamheid en meer. Tijdens openingstijden kan iedereen vrijblijvend binnenlopen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken bij de Noaberpoort of bij mensen thuis. Inloop bij de Noaberpoort: maandag t/m vrijdag van 8.30-11.30 uur.

Blankenburgerstraat 28
7481 EB HAAKSBERGEN

0535734589
info@noaberpoort.nl

Deze website gebruikt cookies - Meer informatie over cookies verberg melding